Ceramide NP – z fermentacji 1% 1 kg – surowiec

83,28 zł z VAT

30 w magazynie

White label – bez etykiety, pudełka, własna marka

Kup teraz, zapłać za 30 dni

Szybka wysyłka w 24h

Darmowa dostawa od 70zł

Załóż konto i korzystaj z wyjątkowych benefitów dla naszych klientów.

Surowiec stanowi koncentrat ceramidu NP uzyskiwanego w procesie fermentacji, w postaci preparatu o stężeniu 1%. Produkt przeznaczony jest do stosowania jako składnik aktywny w recepturach kosmetycznych, szczególnie w preparatach do pielęgnacji skóry suchej, wrażliwej i z naruszoną barierą hydrolipidową.

Nazwa INCI: Ceramide NP

Pochodzenie: ceramidy otrzymywane w procesie fermentacji

Stężenie robocze surowca: 1% ceramide NP w nośniku

Forma surowca: płynny lub półpłynny koncentrat ceramidów (1%).

Przeznaczenie: wyłącznie jako surowiec do dalszego przetworzenia w kosmetykach; nie jest produktem gotowym do bezpośredniego stosowania przez konsumenta.

Ilość surowca w opakowaniu: 1 kg preparatu.

Zastosowanie technologiczne: surowiec przeznaczony do dodawania do fazy wodnej lub emulsyjnej preparatów kosmetycznych zgodnie z własną recepturą producenta. Zaleca się opracowanie specyfikacji technologicznej określającej docelowe stężenie ceramidu NP w gotowym produkcie, sposób wprowadzania do emulsji oraz kompatybilność z pozostałymi składnikami formulacji.

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i wilgoci. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Oznakowanie partii: numer partii: data przydatności jest jednocześnie numerem partii.

Produkt jest surowcem do produkcji wyrobów kosmetycznych zawierających ceramidy, nie jest przeznaczony do bezpośredniego stosowania bez dalszego przetworzenia.

Opis

Surowiec stanowi koncentrat ceramidu NP uzyskiwanego w procesie fermentacji, w postaci preparatu o stężeniu 1%. Produkt przeznaczony jest do stosowania jako składnik aktywny w recepturach kosmetycznych, szczególnie w preparatach do pielęgnacji skóry suchej, wrażliwej i z naruszoną barierą hydrolipidową.

Nazwa INCI: Ceramide NP

Pochodzenie: ceramidy otrzymywane w procesie fermentacji

Stężenie robocze surowca: 1% ceramide NP w nośniku

Forma surowca: płynny lub półpłynny koncentrat ceramidów (1%).

Przeznaczenie: wyłącznie jako surowiec do dalszego przetworzenia w kosmetykach; nie jest produktem gotowym do bezpośredniego stosowania przez konsumenta.

Ilość surowca w opakowaniu: 1 kg preparatu.

Zastosowanie technologiczne: surowiec przeznaczony do dodawania do fazy wodnej lub emulsyjnej preparatów kosmetycznych zgodnie z własną recepturą producenta. Zaleca się opracowanie specyfikacji technologicznej określającej docelowe stężenie ceramidu NP w gotowym produkcie, sposób wprowadzania do emulsji oraz kompatybilność z pozostałymi składnikami formulacji.

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i wilgoci. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Oznakowanie partii: numer partii: data przydatności jest jednocześnie numerem partii.

Produkt jest surowcem do produkcji wyrobów kosmetycznych zawierających ceramidy, nie jest przeznaczony do bezpośredniego stosowania bez dalszego przetworzenia.

Informacje dodatkowe
Waga 1,2 kg
Ilość

1kg

,

25kg

Opinie (0)

Opinie

Nie ma jeszcze żadnych recenzji

Napisz pierwszą opinię o „Ceramide NP – z fermentacji 1% 1 kg – surowiec”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Pytania i odpowiedzi

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie
Ceramide NP – z fermentacji 1% 1 kg – surowiec Ceramide NP – z fermentacji 1% 1 kg – surowiec
Twoje pytanie
* Pytanie jest wymagane
Imię i Nazwisko
* Imię jest wymagane
* Proszę zaznaczyć pole wyboru, aby kontynuować
Nie ma jeszcze pytań